Produkte Te Reja

Tabaka për Servirjen e Embëlsirave

Tabaka për Servirjen e Embëlsirave

Cmimi bazë
Lek 3,200
Cmimi në ulje
Lek 1,800
TVSH përfshirë!

Tabaka prej druri për servirjen e ëmbëlsirave dhe ushqime te ndryshme. Ka funksione praktike që mund t'ju ndihmojnë të ruani dhe shfaqni mirë ëmbëlsirat, si dhe ta mbani ushqimin tuaj të pastër gjatë gjithë kohës. Kapaku eshte prej plastike. 

Përmasat:
diametri 24 x lartësi 13 cm.