PRODUKTE TE REJA (kliko ketu)

Shportë Shelgu Ovale
Shportë Shelgu Ovale
Shportë Shelgu Ovale

Shportë Shelgu Ovale

Cmimi bazë
Lek 1,990
Cmimi në ulje
Lek 1,990
TVSH përfshirë!

Shportë shelgu ovale e veshur ne 3 ngjyra. Organizoni gjithçka lehtësisht me shportën e cila ofron zgjidhje për sistemimin e rrobave dhe sendeve te ndryshme në shtëpinë tuaj

Përmasat: 60.5 x 45 x lartësia 32 cm