Produkte Te Reja

Shportë Ovale "Beira" 48cm

Shportë Ovale "Beira" 48cm

Cmimi bazë
Lek 5,190
Cmimi në ulje
Lek 3,300
TVSH përfshirë!

Shporte ovale me kapak te thurur ne shelge "Beira" te veshura me cope pelhure. Kjo shporte e hijshme e stilit të thjeshtë jep një hijeshi diskrete dhe mikpritëse në banjë ose në kuzhinë - struktura e ajrosjes siguron anti-myk dhe nuk gjeneron erëra të këqija.

Permasat: 41 
x 29.5 x lartesi 48 cm.