Produkte Te Reja

Shportë Ovale 40cm

Shportë Ovale 40cm

Cmimi bazë
Lek 4,250
Cmimi në ulje
Lek 2,500
TVSH përfshirë!

Shporte ovale me kapak te thurur ne shelge"Beira" te veshura me cope pelhure. Kjo shporte e hijshme e stilit të thjeshtë me dizajnin e ajrosjes siguron anti-myk dhe nuk gjeneron erëra të këqija.

Permasat: 33
x 23 x lartesi 40 cm