Produkte Te Reja

Shportë "Beira" 56cm

Shportë "Beira" 56cm

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 3,800
TVSH përfshirë!

Shporte me kapak te thurur ne shelge "Beira" te veshura me cope pelhure. Kjo shporte e hijshme e stilit të thjeshtë me dizajnin e ajrosjes siguron anti-myk dhe nuk gjeneron erëra të këqija.
Permasat: 46
x 34.5 x lartesi 56 cm.