Produkte Te Reja

Shporta e lavanderisë "Beja"
Shporta e lavanderisë "Beja"

Shporta e lavanderisë "Beja"

Cmimi bazë
Lek 3,500
Cmimi në ulje
Lek 2,500
TVSH përfshirë!

Shporta e lavanderisë "Beja" është bërë nga materiali i shelgut të palmës, është i integruar dhe i punuar me dorë. Ai është i lehtë, praktik, i qëndrueshëm dhe elegant. Vjen në dy ngjyra.

Përmasat: cm. 49 x 39 x lartësia 51 cm.