Produkte Te Reja

Shirit LED 5M
Shirit LED 5M
Shirit LED 5M
Shirit LED 5M
Shirit LED 5M
Shirit LED 5M
Shirit LED 5M
Shirit LED 5M
Shirit LED 5M

Shirit LED 5M

Cmimi bazë
Lek 1,190
Cmimi në ulje
Lek 1,190
TVSH përfshirë!

E përkryer për ta vendosur në dollap, poshtë dollapëve, poshtë krevatit, pas televizorit dhe shumë më tepër, kreativiteti juaj eshtë kufiri me këte dritë të mrekullueshme. Pjesa e pasme e shëritit led është me vetëngjitese që e bëne shumë te lehtë instalimin e tij. Mund të ndryshoni ngjyrat e ledit duke përdorur telekomandën ose me bluetooth duke shkarkuar ne telefon aplikacioni qe skanohet ne pjesen e siperme te paketes.

Përmasat: 5 Metra