Produkte Te Reja

Shandan prej Metali "Golden"

Shandan prej Metali "Golden"

Cmimi bazë
Lek 6,250
Cmimi në ulje
Lek 6,250
TVSH përfshirë!

Shandan prej metali "Golden" i pershtatshem per te mbajtur 5 qirinj. Mbajtësja e qirinjve është 60 cm e lartë dhe 37 cm e gjerë. Diametri i bazës është 15 cm. Kjo mbajtëse qirinjsh përshtatet në mënyrë të përkryer në shumicën e qirinjve standardë të shandanit.