Produkte Te Reja

Set Tavolinë Ngrënie Druri Lisi dhe 4 Karrige
Set Tavolinë Ngrënie Druri Lisi dhe 4 Karrige
Set Tavolinë Ngrënie Druri Lisi dhe 4 Karrige
Set Tavolinë Ngrënie Druri Lisi dhe 4 Karrige

Set Tavolinë Ngrënie Druri Lisi dhe 4 Karrige

Cmimi bazë
Lek 99,000
Cmimi në ulje
Lek 79,000
TVSH përfshirë!

Set tavolinë ngrënie druri dhe 4 karrige kadife "Arles" në ngjyrë bezhë me këmbë hekur. Tavolinë 100% druri lisi Kanadez dhe strukturë hekuri. Tavolinë ngrënie me një dizajn modern, ideale për të rinovuar kuzhinën/dhomën e ngrënies.


Përmasat: 160cm x 84cm
Materiali: Druri me strukture hekuri
Përmasat e Karriges: 49,5 x 64,5 x lartesi 84,5 cm