Produkte Te Reja

Set Tavolinë Ngrënie Druri dhe 6 Karrige
Set Tavolinë Ngrënie Druri dhe 6 Karrige
Set Tavolinë Ngrënie Druri dhe 6 Karrige
Set Tavolinë Ngrënie Druri dhe 6 Karrige

Set Tavolinë Ngrënie Druri dhe 6 Karrige

Cmimi bazë
Lek 145,000
Cmimi në ulje
Lek 110,000
TVSH përfshirë!

Set tavolinë ngrënie druri dhe 6 karrige lëkure me ngjyrë të bardhë, me strukturë hekuri. Tavolinë 100% druri ulpjer dhe strukturë hekuri. Tavolinë ngrënie me një dizajn modern, ideale për të rinovuar kuzhinën/dhomën e ngrënies.


Përmasat: 200cm x 90cm
Materiali: Druri me strukture hekuri