Produkte Te Reja

Set Tavolinë dhe 4 Karrige Druri
Set Tavolinë dhe 4 Karrige Druri
Set Tavolinë dhe 4 Karrige Druri

Set Tavolinë dhe 4 Karrige Druri

Cmimi bazë
Lek 32,000
Cmimi në ulje
Lek 23,500
TVSH përfshirë!

Set tavolinë dhe 4 karrige. Material druri me një perkujdesje në çdo detaj. Të përshtatshme për përdorim në natyrë dhe rezistente ndaj motit.

Permasat:

  • Tavolina: 80 x 80 x lartesia 76 cm
  • Karrige: 39.5 X 40 x lartesia  95 cm