Produkte Te Reja

Set Tavoline dhe 2 Karrige Hekuri
Set Tavoline dhe 2 Karrige Hekuri

Set Tavoline dhe 2 Karrige Hekuri

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 18,900
TVSH përfshirë!

Set 2 karrige me tavolinë, të bëra me dorë, me nje perkujdesje në çdo detaj. Karriget dhe tryeza e rrumbullakët janë të zbukuruara me harqe elegante prej hekuri. Tavolina dhe 2 karrige prej hekuri të fortë, të përshtatshme për përdorim në natyrë dhe rezistente ndaj motit. Karrige hekuri të përshtatshme për lokale/shtepi.

Permasat:
Tryeza: 60 x lartesia 70 cm
Karrige: 40 x 40 x lartesia 92 cm