Produkte Te Reja

Set 4 Tasa Porcelani me 1 Tabaka Bambu

Set 4 Tasa Porcelani me 1 Tabaka Bambu

Cmimi bazë
Lek 1,590
Cmimi në ulje
Lek 1,590
TVSH përfshirë!

Set 4 tasa per ushqime me një tabaka druri. Shumë i përshtatshëm për përdorim në restorant, por edhe plotëson nevojat tuaja për përdorim të përditshëm. Tasat prej porcelani me cilësi të lartë jo toksike dhe të padëmshme.

Permasat:  37.5 x 10; Diametri tasit: 8.5 x lartesia 4 cm