Produkte Te Reja

Set Lugësh, Thikash dhe Pirunjësh 24 Cope
Set Lugësh, Thikash dhe Pirunjësh 24 Cope
Set Lugësh, Thikash dhe Pirunjësh 24 Cope

Set Lugësh, Thikash dhe Pirunjësh 24 Cope

Cmimi bazë
Lek 3,500
Cmimi në ulje
Lek 3,500
TVSH përfshirë!

Seti ka 24 pjesë: 6x lugë për supë, 6x lugë të mesme, 6x lugë të vogla, 6x thika, 6x pirunjë për ushqim.