Produkte Te Reja

Aksesore Dekori Qeramike
Aksesore Dekori Qeramike
Aksesore Dekori Qeramike
Aksesore Dekori Qeramike

Aksesore Dekori Qeramike

Cmimi bazë
Lek 990
Cmimi në ulje
Lek 990
TVSH përfshirë!

Seti përfshin një tabaka, një aromatizues dhe një mbajtës qiriri, të gjitha të punuara nga qeramika me cilësi të lartë dhe stil.


Përmasat: 19 x 11 x lartësia 8 cm.