Produkte Te Reja

Mbajtese Erezash prej Qelqi dhe Inoksi

Mbajtese Erezash prej Qelqi dhe Inoksi

Cmimi bazë
Lek 2,700
Cmimi në ulje
Lek 2,700
TVSH përfshirë!

Set 4 Mbajtëse Erezash prej Qelqi dhe Inoksi. Përshtatet në mënyrë të përkryer me kuzhinën tuaj. Mbani freskët dhe sigurtë erëzat ose sheqerin në kuzhinë. Shishet e tejdukshme e bëjnë të lehtë për të shikuar sasinë e mbetur.

Përmasat: 14 x 14 lartësi 21.5 cm.