Produkte Te Reja

Set 4 Aksesorë Qeramike për Banjo

Set 4 Aksesorë Qeramike për Banjo

Cmimi bazë
Lek 2,990
Cmimi në ulje
Lek 2,990
TVSH përfshirë!

Aksesorë qeramike për banjo në 2 ngjyra. Krijo një pamje moderne dhe bashkëkohore, falë setit të vecantë të tualetit.

Seti i aksesorëve përmban:
Pjatë sapuni
Enë për shpërndarjen e sapunit të lëngshëm
Mbajtëse për furçë tualeti
Mbajtëse për furçë dhëmbësh