Produkte Te Reja

Set 4 Aksesore Tualeti prej Qeramike
Set 4 Aksesore Tualeti prej Qeramike
Set 4 Aksesor Toaleti prej  Qeramike (4448466337885)
Set 4 Aksesor Toaleti prej  Qeramike (4448466337885)
Set 4 Aksesore Tualeti prej Qeramike
Set 4 Aksesore Tualeti prej Qeramike

Set 4 Aksesore Tualeti prej Qeramike

Cmimi bazë
Lek 3,500
Cmimi në ulje
Lek 2,990
TVSH përfshirë!

Aksesorë qeramike për banjo. Krijo një pamje moderne dhe bashkëkohore, falë setit të vecantë të tualetit.
Seti i aksesorëve përmban:

  • Pjatë sapuni
  • Enë për shpërndarjen e sapunit të lëngshëm
  • Mbajtëse për furçë tualeti
  • Mbajtëse për furçë dhëmbësh
  • Në 4 ngjyra