Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Set  3 Tryeza prej Hekuri
Set  3 Tryeza prej Hekuri

Set 3 Tryeza prej Hekuri

Cmimi bazë
Lek 4,500
Cmimi në ulje
Lek 4,500
TVSH përfshirë!

Të punuara me mjeshtëri, tavolina është bërë prej metali dhe jane rezistente ndaj ndryshimeve të motit dhe ofrojnë sipërfaqe që janë të lehta për t'u pastruar.

Përmasat 

  • diam. 20 x lartesia 28
  • diam. 25 x lartesia 33.5
  • diam. 30 x lartesia 38.5