Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Set 3 Tavolina ne Dru edhe Metal
Set 3 Tavolina ne Dru edhe Metal

Set 3 Tavolina ne Dru edhe Metal

Cmimi bazë
Lek 15,000
Cmimi në ulje
Lek 15,000
TVSH përfshirë!

Ky set i përbërë nga 3 tavolina mund të përdoret si tavolina kafeje në dhomën e ndenjes ose si tavolina mesi ne ambjente te ndryshme. Këmbët e hekurit sigurojnë forcë dhe stabilitet më të madh se tavolinat e zakonshme.
Permasat:
diam. cm. 28.5 x lartesia. cm. 40.5
diam. cm. 35.5 x lartesia. cm. 47
diam. cm. 41    x lartesia. cm. 53