Produkte Te Reja

Set 3 Tavolina Mesi BLACKUS
Set 3 Tavolina Mesi BLACKUS
Set 3 Tavolina Mesi BLACKUS

Set 3 Tavolina Mesi BLACKUS

Cmimi bazë
Lek 18,900
Cmimi në ulje
Lek 18,900
TVSH përfshirë!

Set 3 tavolina moderne mesi me sipërfaqe druri natyrale dhe këmbë hekuri ne ngjyrë të zezë, një kombinim bashkëkohor dhe klasik. Seti i tavolinave është ideal për dhomën tuaj të ndenjes.

Permasat: 
cm. 58 x 58 lartesi 43 cm   
cm. 
50 x 50 lartesi 40 cm
cm. 40 x 40 lartesi 35 cm