Produkte Te Reja

Set 3 Tavolina Druri me Këmbë Hekuri

Set 3 Tavolina Druri me Këmbë Hekuri

Cmimi bazë
Lek 22,500
Cmimi në ulje
Lek 16,500
TVSH përfshirë!

Sipërfaqja e tavolinës është bërë prej druri ne ngjyre te zeze, mbështetja është në hekur e lyer me ngjyre te zeze të ndritshme dhe të këndshme. Modele të shkëlqyera për të sjellë atë ndjenjë të ngrohtë në shtëpinë tuaj. 
Përmasat:
  • Tavolina e madhe   cm. 35 x 35 x h. cm. 82
  • Tavolina e mesme: cm. 30 x 30 x h. cm. 62 
  • Tavolina e vogël:    cm. 25 x 25 x h. cm. 42