Produkte Te Reja

Set 3 Shporta "Espe"

Set 3 Shporta "Espe"

Cmimi bazë
Lek 9,700
Cmimi në ulje
Lek 9,700
TVSH përfshirë!

Set 3 shporta "Espe" me doreza lekure, material i qëndrueshëm i përbërë 100% nga fije natyrale pambuku te nderthurura me kashte. Organizoni gjithçka me setin e shportave i cili ofron zgjidhje tërheqëse per sistemimin e rrobave dhe sendeve te ndryshme në shtëpinë tuaj. Pamja elegante dhe pëlhura origjinale e pambukut janë një kombinim perfekt i të dyja formave dekorative dhe asaj  praktike.

Permasat:
diam. cm. 28 x lartesi 38 cm
diam. cm. 35 x lartesi 40 cm
diam. cm. 40.5 x lartesi 45 cm