Produkte Te Reja

Set 3 Kontenitore Qelqi me Kapak Druri
Set 3 Kontenitore Qelqi me Kapak Druri
Set 3 Kontenitore Qelqi me Kapak Druri

Set 3 Kontenitore Qelqi me Kapak Druri

Cmimi bazë
Lek 2,590
Cmimi në ulje
Lek 2,590
TVSH përfshirë!

Set 3 kontenitorë qelqi me kapak druri. E bërë nga xhami me cilësi të lartë, shumë rezistente. Eshtë higjenike që nuk ndërhyn ne shijen e ushqimit, duke garantuar kështu cilësinë origjinale të përmbajtjes së ushqimit. Kapak druri me gomine, rezistent ndaj korrozionit dhe i lehtë për t'u pastruar. E shkëlqyeshme për ruajtjen e të gjitha llojeve të produkteve ushqimore, siç janë arra, makarona, erëza etj.

Përmasat:
diam. 10 x lartësia 22 cm
diam. 10 x lartësia 17 cm
diam. 10 x lartësia 12,5 cm