Produkte Te Reja

Set 3 Vazo Ushqimesh Qelqi

Set 3 Vazo Ushqimesh Qelqi

Cmimi bazë
Lek 1,890
Cmimi në ulje
Lek 1,890
TVSH përfshirë!

Set 3 Kontenitorë Qelqi me Kapak. E bërë nga xhami me cilësi të lartë, shumë rezistente. Enë higjenike që nuk ndërhyn ne shijen e ushqimit, duke garantuar kështu cilësinë origjinale të përmbajtjes së ushqimit. Kapak inoksi me gomine, rezistent ndaj korrozionit dhe i lehtë për t'u pastruar. E shkëlqyeshme për ruajtjen e të gjitha llojeve të produkteve ushqimore, siç janë arra, makarona, erëza etj.

Përmasat:

diam. 17.5 x 13 x lartësia 17 cm
diam. 16.5 x 11.5 x lartësia 15 cm
diam. 12.5 x 8.5 x lartësia 12 cm