Produkte Te Reja

Set 3 Tekstile Kuzhine "Creed "

Set 3 Tekstile Kuzhine "Creed "

Cmimi bazë
Lek 950
Cmimi në ulje
Lek 950
TVSH përfshirë!

Set 3 copë tekstile kuzhine 100% cotone "Creed ", doreza pambuku, mbajtëse tenxhere dhe shporte. Vijnë tek ju ne tre ngjyra.

Përmasat: 
Dorëza: cm. 17 x 29 
Mbajtëse: cm. 20 x 20
Shportëcm. 24 x 24 x lartësi. cm. 8