Produkte Te Reja

Set 3 Aksesorë për Banjo
Set 3 Aksesorë për Banjo
Set 3 Aksesorë për Banjo

Set 3 Aksesorë për Banjo

Cmimi bazë
Lek 2,300
Cmimi në ulje
Lek 1,890
TVSH përfshirë!

Set 3 Aksesorë Plastik dhe Druri për banjo në 2 ngjyra. Krijo një pamje moderne dhe bashkëkohore, falë setit të vecantë të tualetit.

Seti i aksesorëve përmban:
Enë për shpërndarjen e sapunit të lëngshëm
Mbajtëse për furçë tualeti
Mbajtëse për furçë dhëmbësh