SUMMER 23 COLLECTION (kliko ketu)

Set 2 Tavolina Mesi IZY
Set 2 Tavolina Mesi IZY
Set 2 Tavolina Mesi IZY
Set 2 Tavolina Mesi IZY

Set 2 Tavolina Mesi IZY

Cmimi bazë
Lek 8,500
Cmimi në ulje
Lek 6,600
TVSH përfshirë!

Sipërfaqja e tavolinës është bërë prej druri MDF, mbështetja është në hekur, e lyer me ngjyrë të zezë. Pjesa e sipërme e tavolinës është e lëvizshme dhe te krijon mundësinë të përdoret si një shportë per te vendosur libra, bime natyrale, sende etj.

Përmasat:
diam. cm. 30 x lartesi 32 cm
diam. cm. 35 x lartesi 37 cm