Produkte Te Reja

Tavolina Mesi me Strukture Hekuri

Tavolina Mesi me Strukture Hekuri

Cmimi bazë
Lek 7,500
Cmimi në ulje
Lek 7,500
TVSH përfshirë!

Sipërfaqja e tavolinës është e përbërë prej druri MDF, mbështetja është në hekur, e lyer me ngjyrë të zezë. Pjesa e sipërme e tavolinës është e lëvizshme dhe te krijon mundësinë të përdoret si një shportë për të vendosur libra, bime natyrale, sende etj.

Përmasat:
40 x 40 x lartësi 38 cm
36 x 36 x lartësi 35 cm