Produkte Te Reja

Tavolina Mesi "Nest" me Hekur te Bardhë

Tavolina Mesi "Nest" me Hekur te Bardhë

Cmimi bazë
Lek 7,500
Cmimi në ulje
Lek 7,500
TVSH përfshirë!

Sipërfaqja e tavolinës është bërë prej druri MDF, mbështetja është në hekur, e lyer me ngjyrë të bardhë.  Pjesa e sipërme e tavolinës është e lëvizshme dhe të krijon mundesinë të përdoret si një shportë për të vendosur libra, bime natyrale, sende etj. Seti i tavolinave mund te përdoren si tavolina mesi në dhomën tuaj të ndenjes. 

Permasat:
diam. 40 x lartesi 38 cm
diam. 36 x lartesi 35 cm