Produkte Te Reja

Set 3 Tavolina Mesi IZY
Set 3 Tavolina Mesi IZY
Set 3 Tavolina Mesi IZY
Set 3 Tavolina Mesi IZY

Set 3 Tavolina Mesi IZY

Cmimi bazë
Lek 12,500
Cmimi në ulje
Lek 12,500
TVSH përfshirë!

Sipërfaqja e tavolinave është bërë prej druri MDF, mbështetja është në hekur, e lyer me ngjyrë të zezë.  Pjesa e sipërme e tavolinës  është e lëvizshme dhe te krijon mundësinë të përdoret si një shportë per te vendosur libra, bime natyrale , sende etj.   

Permasat
diam. cm. 30 x lartesi 32 cm
diam. cm. 35 x lartesi 37 cm 
diam. cm. 40 x lartesi 40.5 cm