Produkte Te Reja

Set 2 Tavolina Kiala HF Pink

Set 2 Tavolina Kiala HF Pink

Cmimi bazë
Lek 7,200
Cmimi në ulje
Lek 7,200
TVSH përfshirë!

Seti i tavolinave të mesit është i përbërë prej 2 tavolinash me sipërfaqe të bardhë dhe rozë, me këmbë druri ngjyrë natyrale. Kombinim bashkëkohor dhe retro. Seti i tavolinave shërben si një tryezë për dhomën e ndenjës.

Përmasat: 
48 × 48 × lartësi 45 cm
40 × 40 × lartësi 40 cm