Produkte Te Reja

Set 2 Shporta

Set 2 Shporta

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 2,900
TVSH përfshirë!

Material i qëndrueshëm i përbërë 100% nga fije natyrale pambuku te nderthurura me kashte. Organizoni gjithçka me setin e shportave i cili ofron zgjidhje tërheqëse per sistemimin e rrobave dhe sendeve te ndryshme në shtëpinë tuaj.

Përmasat:
diametri 24,5 x lartësi 22,5 cm.
diametri 31 x lartësi 24,5 cm.