Produkte Te Reja

Set 2 Peshqir  Cotone “Creed” Pambuku 100%

Set 2 Peshqir Cotone “Creed” Pambuku 100%

Cmimi bazë
Lek 690
Cmimi në ulje
Lek 690
TVSH përfshirë!

Prodhuar nga pambuku 100%. Peshqir pa kimikate të dëmshme ose materiale sintetike që janë të sigurta për ju dhe familjen tuaj. Seti i peshqirëve ofron butësi të butë për rehati maksimale. Permasat: cm. 40 x 60