Produkte Te Reja

Set 3 Kontenitore Qelqi me Kapak
Set 3 Kontenitore Qelqi me Kapak
Set 3 Kontenitore Qelqi me Kapak

Set 3 Kontenitore Qelqi me Kapak

Cmimi bazë
Lek 1,400
Cmimi në ulje
Lek 1,400
TVSH përfshirë!

Set 3 Kontenitorë Qelqi me Kapak. E bërë nga xhami me cilësi të lartë, shumë rezistente. Enë higjenike që nuk ndërhyn ne shijen e ushqimit, duke garantuar kështu cilësinë origjinale të përmbajtjes së ushqimit. Kapak qelqi me gomine, rezistent ndaj korrozionit dhe i lehtë për t'u pastruar. E shkëlqyeshme për ruajtjen e të gjitha llojeve të produkteve ushqimore, siç janë arra, makarona, erëza etj.

Përmasat:
diam. 10.5 x lartesia. 23 cm
diam. 10.5 x lartesia 19 cm
diam.10.5 x lartesi 14.5 cm