Produkte Te Reja

Tavoline dhe Karrige Hekuri Set

Tavoline dhe Karrige Hekuri Set

Cmimi bazë
Lek 24,900
Cmimi në ulje
Lek 18,900
TVSH përfshirë!

Set 2 karrige me tavolinë, të bëra me dorë, me nje perkujdesje në çdo detaj. Karriget dhe tryeza e rrumbullakët  janë të zbukuruara me harqe elegante prej hekuri. Tavolina dhe 2 karrige prej hekuri të fortë, të përshtatshme për përdorim në natyrë dhe rezistente ndaj motit. Karrige hekuri të përshtatshme për lokale/shtepi.

Permasat:

  • Tryeza: diam. 61 x lartesia 70 cm
  • Karrige: 38 x 38 x lartesia 93 cm