Produkte Te Reja

Rubinet për Tualet
Rubinet për Tualet
Rubinet për Tualet
Rubinet për Tualet
Rubinet për Tualet
Rubinet për Tualet
Rubinet për Tualet
Rubinet për Tualet
Rubinet për Tualet
Rubinet për Tualet

Rubinet për Tualet

Cmimi bazë
Lek 2,500
Cmimi në ulje
Lek 2,500
TVSH përfshirë!

Transformoni përvojën tuaj në banjë me spërkatësin tonë të dorës per bide dhe tualete. Ky aksesor i banjës me përdorim të dyfishtë dhe rubineti i tualetit me presion të lartë ofrojnë pastërti dhe komoditet maksimal. Përmirësoni rutinën tuaj të higjienës sot!