Produkte Te Reja

Raft prej Druri me Strukture Hekuri

Raft prej Druri me Strukture Hekuri

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 11,500
TVSH përfshirë!

Shufrat e forta prej hekuri me ngjyre të zeza i japin drurëve në të njëjtën kohë, një kombinim perfekt. Ju ofron të gjitha mundësitë për të qenë krijues dhe t'i jepni mureve tuaja një pamje të re. Dekoroni shtëpinë tuaj me këtë raft të vecantë


Permasat: 69.5 x 34 x lartesia 103 cm