Produkte Te Reja

Raft Bamboo dhe Metal

Raft Bamboo dhe Metal

Cmimi bazë
Lek 850
Cmimi në ulje
Lek 850
TVSH përfshirë!

Raft në bambu dhe metal të kromuar ideale për banjën, pasi druri bambus ka rezistencë të shkëlqyeshme ndaj lagështirës.

Permasat: 26.5 x 11.5 x lartesia 6 cm