Produkte Te Reja

Raft Muri prej Druri dhe Metali 100cm

Raft Muri prej Druri dhe Metali 100cm

Cmimi bazë
Lek 5,500
Cmimi në ulje
Lek 5,500
TVSH përfshirë!

Raft muri prej druri dhe metali me 4 varëse rrobash. Rafti varet në murë dhe shërben për mbajtjen e librave, luleve dhe objekteve te tjera dekorative.

Përmasat: 100 x 20 x lartësia 33 cm