Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Raft Muri prej Druri dhe Metali

Raft Muri prej Druri dhe Metali

Cmimi bazë
Lek 6,690
Cmimi në ulje
Lek 6,690
TVSH përfshirë!

Raft muri prej druri dhe metali me 5 varëse rrobash. Rafti varet në murë dhe shërben për mbajtjen e librave, luleve dhe objekteve te tjera dekorative.
Përmasat: 100 x 20 x lartësia 33 cm