Produkte Te Reja

Raft Muri në Dru dhe Hekur të Punuar

Raft Muri në Dru dhe Hekur të Punuar

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 3,290
TVSH përfshirë!

Raft muri në dru dhe hekur të punuar, ekologjik dhe i fuqishëm. Ju mund të vendosni erza gatimi, libra, bimë të vogla në vazo, stoli dhe sende të tjera të vogla.
Permasat: cm. 55 x 25 x h. cm. 38