Produkte Te Reja

Raft Hekuri me 4 nivele

Raft Hekuri me 4 nivele

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 8,500
TVSH përfshirë!

Raft hekuri ngjyre e bardhë me 4 nivele, ideale për veranda. Këndi i bardhë i punuar nga hekuri, me vijën e saj të lëmuar dhe dekorimet e tij me lule, është një aksesor jashtëzakonisht i gjithanshëm per mobilimin e ambjentit tuaj.

Permasat: 31.5 x 31.5 x lartesia 161 cm