Produkte Te Reja

Raft Druri me Strukture Hekuri

Raft Druri me Strukture Hekuri

Cmimi bazë
Lek 18,900
Cmimi në ulje
Lek 18,900
TVSH përfshirë!

Shufrat e forta prej hekuri me ngjyre të zeza i japin drurëve në të njëjtën kohë, një kombinim perfekt. Ju ofron të gjitha mundësitë për të qenë krijues dhe t'i jepni mureve tuaja një pamje të re. Dekoroni shtëpinë tuaj me këtë raft të vecantë!

Permasat: 80 x 37 x lartesia 153.5cm