Produkte Te Reja

Raft Druri me Strukturë Hekuri

Raft Druri me Strukturë Hekuri

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 18,500
TVSH përfshirë!

Bërë me dru me cilësi të lartë dhe një strukturë metalike, rezistente për të garantuar vite përdorimi. Cdo raft mban deri në 10 kg Diam. cm. 48 x lartesia. cm. 167