Produkte Te Reja

Raft Druri

Raft Druri

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 15,000
TVSH përfshirë!

Raft per banjo me 5 ndarje, nje raft ideal per vendosjen e rrobave, peshqireve edhe aksesoreve te banjos. Materiali i bërë prej druri. Sipërfaqja e lëmuar dhe e qëndrueshme ndaj ujit.
Permasat: 60cm x 29cm x l. 148cm