Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Stol në Pëlhurën "Bryant" me Këmbët prej Druri
Stol në Pëlhurën "Bryant" me Këmbët prej Druri (3590954549341)

Stol në Pëlhurën "Bryant" me Këmbët prej Druri

Cmimi bazë
Lek 2,690
Cmimi në ulje
Lek 2,690
TVSH përfshirë!

Materiali me cilësi të lartë: ky stol i bukur përbëhet nga 100% dru natyral. Korniza është bërë nga druri me cilësi të lartë, i mbushur me sfungjer të densitetit të lartë. Dizajni i thjeshtë i rrumbullakët me nje pelhure "Bryant" te vecante, një aspekt i thjeshtë dhe dekorativ.