Produkte Te Reja

Poltron "Bristol" me cope Kadife
Poltron "Bristol" me cope Kadife
Poltron "Bristol" me cope Kadife
Poltron "Bristol" me cope Kadife
Poltron "Bristol" me cope Kadife
Poltron "Bristol" me cope Kadife

Poltron "Bristol" me cope Kadife

Cmimi bazë
Lek 5,900
Cmimi në ulje
Lek 4,500
TVSH përfshirë!

Poltron me copë kadife të trashë, me strukturë prej hekuri, me një densitet të lartë sfungjeri që e bën qendrimin shumë komod dhe të rehatshëm. Zgjidhni ngjyrën e cila i përshtatet ambjentit tuaj. Ngjyrat klasike dhe dizajni elegant e bëjnë atë të përsosur për çdo dekor në shtëpi.

Permasat: 43 x 47 x lartesi  46 cm