Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Peshqirë "Roots" Pambuk 100%
Peshqirë "Roots" Pambuk 100%

Peshqirë "Roots" Pambuk 100%

Cmimi bazë
Lek 1,490
Cmimi në ulje
Lek 1,200
TVSH përfshirë!

Peshqirë "Roots" pambuk 100% ne 3 masa edhe ne 4 ngjyra. Falë 500 gramëve të tij, ky peshqir arrin një tharje të shpejtë dhe efektive duke i dhënë një prekje të butë dhe të këndshme lëkurës, duke lënë një ndjesi unike të pastërtisë dhe freskisë.
Permasat: cm. 100 x 150 / 500 gr. al mq.