Produkte Te Reja

Pastrues Pushi per Rroba
Pastrues Pushi per Rroba
Pastrues Pushi per Rroba
Pastrues Pushi per Rroba
Pastrues Pushi per Rroba

Pastrues Pushi per Rroba

Cmimi bazë
Lek 2,000
Cmimi në ulje
Lek 1,600
TVSH përfshirë!

Pajisja per heqjen e pushit nga veshjet eshte pajisje qe nuk duhet te mungoje ne shtepine tuaj. Eshte shume e thjeshte per tu perdorur dhe funksionon me karikim.